Het A-orkest van De Eendracht komt sinds 2001 uit in de eerste divisie. Er wordt tijdens de repetities hard gewerkt om muzikaal goed te kunnen presteren. Daarbij staat een goede sfeer hoog in het vaandel. Het A-orkest staat onder leiding van Sijtze van der Hoek.

Voor wie is het A-orkest?

Het A-orkest is bedoeld voor leden die al wat langer spelen en die hun muzikale prestaties willen verbeteren door op hoog niveau te spelen.

Wat doet het A-orkest?

De Eendracht beschikt over een afwisselend repertoire. Tijdens concerten speelt het orkest goed in gehoor liggende muziek van concertmarsen tot filmmuziek en van klassieke werken tot bekende popsongs. Tijdens concoursen en festivals speelt De Eendracht bij voorkeur muziek van hoog niveau waarbij een muzikale uitdaging niet geschuwd wordt.

Maar De Eendracht is meer dan alleen musiceren. Gezelligheid en ontspanning mogen niet uit het oog worden verloren. Zo worden er geregeld activiteiten georganiseerd om de onderlinge band te versterken zoals een barbecue, een kampweekend of feestavonden.

Komen kijken?

Het A-orkest repeteert op de woensdagavond van 19:45 – 22:00 uur. Kom gerust eens langs in IKC De Vlinder, Cotoneasterstraat 19 in Wezep.