Het A-orkest van De Eendracht is een orkest dat met veel enthousiasme en een rijke klankcultuur weet wat écht muziek maken is. Dat laten wij horen tijdens concerten, kerkdiensten en sociale activiteiten. Met onze muziek willen wij in het middelpunt van de samenleving een belangrijke rol spelen. We spelen graag op festivals en concoursen. Er wordt tijdens de repetities hard gewerkt om muzikaal goed te kunnen presteren. Daarbij staat een goede sfeer hoog in het vaandel. Het A-orkest staat onder leiding van Alexis Artevanis.

Voor wie is het A-orkest?

Het A-orkest is bedoeld voor leden die al wat langer spelen en die hun muzikale prestaties willen verbeteren. Maar ook voor muzikanten die vooral mooie muziek willen maken!

Wat doet het A-orkest?

De Eendracht beschikt over een afwisselend repertoire. Tijdens concerten speelt het orkest goed in gehoor liggende muziek van concertmarsen tot filmmuziek en van klassieke werken tot bekende popsongs. Tijdens concoursen en festivals speelt De Eendracht bij voorkeur muziek waarbij een muzikale uitdaging niet geschuwd wordt.

Maar De Eendracht is meer dan alleen musiceren. Gezelligheid en ontspanning mogen niet uit het oog worden verloren. Zo worden er geregeld activiteiten georganiseerd om de onderlinge band te versterken zoals een barbecue, een kampweekend of feestavonden.

Komen kijken?

Het A-orkest repeteert op de woensdagavond van 19:30 – 21:45 uur. Kom gerust eens langs in IKC De Vlinder, Cotoneasterstraat 19 in Wezep.