Eendracht BlaasOntdekOrkest start op voorjaar 2022!

Ben jij het nieuwe aanstormend muziektalent van Wezep en Hattemerbroek en wil jij een leuke hobby? Meld je dan nu aan voor het Eendracht ontdekorkest. Het ontdekorkest is een muziekproject voor kinderen. Maak nu kennis met muziek en ontdek je eigen muziektalent!

Wat gaan we doen?
We gaan samen muziek maken in een écht ontdekorkest. Hiervoor hebben we een aantal te gekke instrumenten voor jou gekozen waar je mee kunt spelen. Als jij je keuze voor een instrument gemaakt hebt, gaan we direct aan de slag om samen met andere vriendjes muziek te maken. Dit doen we in een écht orkest. Er zijn 3 muziekcoaches die jou helpen om het allerbeste uit je zelf te halen. Na 6 middagen zul je je eigen fans doen verbazen als we optreden en een echt concert gaan geven.

Wie, waar, wanneer
Het Eendracht ontdek-orkest is voor alle kinderen uit Wezep en Hattemerbroek vanaf 7 jaar. Het Eendracht ontdekorkest vindt plaats op:

  • Data volgen binnenkort. Het Eendracht Ontdekorkest is altijd op woensdagmiddag.
  • Je kunt je nu al opgeven, dan houden we je op de hoogte!

Je bent op deze dagen welkom in IKC De Vlinder (dat is het schoolgebouw van basisscholen De Bron en De Spoorzoeker) aan de Cotoneasterstraat 19. We beginnen om 15.00 uur. Het ontdekorkest duurt een uur.

De Eendracht vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving muziek maken. Wij houden ons daarom aan de Covid-19 richtlijnen van de RIVM en de adviezen van onze muziekbond KNMO.

Concert
Natuurlijk willen we iedereen laten horen hoe leuk muziek maken is. Aan het eind van ons project spelen we voor jouw fans tijdens een echt concert. De datum van dit concert volgt nog.

Ik wil meedoen
Leuk dat je wilt mee doen! Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar muziekschool@eendrachtwezep.nl.  Zodra je je hebt opgegeven krijg je bericht van ons.

Kost het geld?
De Eendracht vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om muziek te maken. Het is het gelukt om Het Eendracht BlaasOntdekOrkest voor een lage prijs aan te bieden. Voor slechts € 57 euro ben jij al deelnemer.

Voor ouders
Wellicht dat er nog vragen  zijn rondom het Eendracht Ontdekorkest. Wij geven u graag meer informatie en beantwoorden al uw vragen.

Idee
Het Eendracht ontdek-orkest is een idee van muziekvereniging De Eendracht. De Eendracht verzorgt, naast concerten en optredens,  ook muziekonderwijs voor kinderen uit Wezep en Hattemerbroek. De Eendracht werkt hiervoor samen met stichting TacT Muziek.