Sinds september 2015 staat het A-orkest onder leiding van Gerben Pol. Het opleidingsorkest staat sindsdien onder leiding van Jos Baggermans. De lessen worden verzorgd door professionele docenten vanuit TacT muziek.

Gerben Pol

Gerben PolGerben Pol (1984) begon zijn muzikale loopbaan op 10-jarige leeftijd met het spelen van trompet. Zijn eerste orkestervaring deed hij op als bugelist bij Vollenhoofsch fanfare in Vollenhove. Op zijn 15e zette hij de eerste stappen als dirigent met het jeugdorkest van deze vereniging. Na de HAVO heeft Gerben eerst de opleiding schoolmuziek in Zwolle en daarna de opleiding directie HaFaBra bij Tijmen Botma in Groningen afgerond. Op dit moment volgt hij directielessen in Zwolle bij Alex Schillings.

In het dagelijks leven werkt Gerben als militair trompettist bij de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers (RFGGJ). Ook schrijft hij met enige regelmaat arrangementen voor dit orkest, is hij ontwerper en presentator van de educatieve concerten voor basisschoolkinderen en heeft hij als dirigent met dit orkest mogen werken.
Daarnaast werkt Gerben met veel plezier als dirigent van fanfare Excelsior uit Bruchterveld (4e divisie), fanfare Excelsior uit Ouwsterhaule (2e divisie), Harmonieorkest Brummen (2e divisie) en fanfare de

Bart van Grinsven

Mijn naam is Bart van Grinsven, geboren in 1985 in het Brabantse Heeswijk-Dinther.
Als 6 jarige ben ik bij de plaatselijke fanfare begonnen met mijn eerste slagwerklessen. Als 17 jarige ben ik gaan studeren aan het conservatorium in Maastricht waar ik zowel mijn Bachelor als Master heb behaald. Tijdens mijn studie ben ik na een auditie als slagwerker aangenomen bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Ik heb hier met veel plezier gewerkt van 2005 tot 2011. Daarna ben ik solo-paukenist geworden van het Orkest van het Oosten waar ik nog steeds actief ben. Verder ben ik nog actief als gastspeler in diverse Nederlandse orkesten en heb een gastdocentschap aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle.
Ik was al geruime tijd op zoek naar een leuke muziekvereniging  om les te geven. Ik wil graag mijn verbondenheid met de amateursector behouden. Het zijn en blijven mijn “roots”. Met 6 gedreven leerlingen bij de Eendracht heb ik volgens mij de juiste plek gevonden!
Er is nog genoeg werk aan de winkel, maar tot nu toe ben ik erg blij met hoe het gaat.