Sinds september 2015 staat het A-orkest onder leiding van Gerben Pol.

De muzieklessen worden verzorgd door professionele docenten vanuit stichting TacT muziek.

Gerben Pol

Gerben PolGerben Pol (1984) begon zijn muzikale loopbaan op 10-jarige leeftijd met het spelen van trompet. Zijn eerste orkestervaring deed hij op als bugelist bij Vollenhoofsch fanfare in Vollenhove. Op zijn 15e zette hij de eerste stappen als dirigent met het jeugdorkest van deze vereniging. Na de HAVO heeft Gerben eerst de opleiding schoolmuziek in Zwolle en daarna de opleiding directie HaFaBra bij Tijmen Botma in Groningen afgerond. Op dit moment volgt hij directielessen in Zwolle bij Alex Schillings.

In het dagelijks leven werkt Gerben als militair trompettist bij de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers (RFGGJ). Ook schrijft hij met enige regelmaat arrangementen voor dit orkest, is hij ontwerper en presentator van de educatieve concerten voor basisschoolkinderen en heeft hij als dirigent met dit orkest mogen werken.
Daarnaast werkt Gerben met veel plezier als dirigent van fanfare Excelsior uit Bruchterveld (4e divisie), fanfare Excelsior uit Ouwsterhaule (2e divisie) en Harmonieorkest Brummen (2e divisie).