De Eendracht is een christelijke muziekvereniging uit het Gelderse Wezep, waar ze in 1931 werd opgericht. Momenteel telt de verenging circa 65 leden, verdeeld over een A-orkest, een opleidingsorkest en diverse lesgroepen. Het A-orkest, dat uitkomt in de 1e divisie, staat sinds september 2015 onder leiding van Gerben Pol. Sinds juni 2017 werkt De Eendracht samen met TacT muziek. De muzieklessen worden verzorgd door professionele docenten vanuit TacT muziek.

Met muzikanten in de leeftijd van 7 t/m 85 jaar is De Eendracht een vereniging voor jong en oud. De Eendracht repeteert in een schoolgebouw en staat dus midden in de bevolking. Regelmatig treden de diverse orkesten op. Dit varieert van volwaardige concerten tot deelname aan festivals en concoursen. Zowel het A- als het opleidingsorkest scoren op deze concoursen altijd goed. Daarnaast verleent De Eendracht ook haar medewerking aan verschillende erediensten, activiteiten van basisscholen en feestelijke openingen.
Nieuwsgierig? Het A-orkest repeteert iedere woensdagavond van 19:45 tot 22:00 in IKC De Vlinder in Wezep. U bent van harte welkom om eens een keer te komen kijken!