maak nu kennis met muziek en ontdek je eigen muziektalent!

een muzikale ontdekkingstocht voor kinderen

nieuwe ontdekorkesten starten op 7 september 2022

Ben jij het nieuwe aanstormend muziektalent van Wezep en Hattemerbroek en wil jij een leuke hobby? Meld je dan nu aan voor één van de Eendracht ontdekorkesten. ‘Spelen met muziek’ en het ‘Eendracht ontdekorkest’ zijn muziekprojecten voor kinderen. Maak nu kennis met muziek en ontdek je eigen muziektalent!

Spelen met muziek
We maken we een muzikale ontdekkingstocht waarin we spelenderwijs kennis maken met muziek en instrumenten. Je ontdekt hoe leuk het is om samen muziek te maken. We gaan zingen, dansen en spelen. We hebben we een aantal te gekke instrumenten voor jou gekozen, die passen bij jouw leeftijd. Na 6 weken geef je een echt concert voor je eigen fans. Spelen met muziek is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. 

Eendracht Ontdekorkest
Ben je 8 jaar of ouder, dan kun je meedoen aan het Eendracht Ontdekorkest. Je ontdekt hoe leuk samen muziek maken is. Ook voor jou hebben we een aantal toffe instrumenten uitgekozen. Je mag elk instrument uitproberen. Als jij je keuze voor een instrument gemaakt hebt, gaan we direct aan de slag om samen met andere vriendjes muziek te maken. Dit doen we in een écht orkest. Er zijn 3 muziekcoaches die jou helpen om het allerbeste uit je zelf te halen. Na 6 middagen zul je je eigen fans doen verbazen als we optreden en een echt concert gaan geven.

Wie, waar, wanneer
De Eendracht ontdekorkesten zijn voor alle kinderen uit Wezep en Hattemerbroek. Spelen met muziek en het Eendracht ontdekorkest vinden plaats op:

  • woensdag 7 september 2022
  • woensdag 14 september 2022
  • woensdag 21 september 2022
  • woensdag 28 september 2022
  • woensdag 5 oktober 2022
  • woensdag 12 oktober 2022

Je bent op al deze dagen welkom in IKC De Vlinder (dat is het schoolgebouw van basisscholen De Bron en De Spoorzoeker) aan de Cotoneasterstraat 19.

‘Spelen met muziek’ begint om 14.00 uur.
Het ‘Eendracht ontdekorkest’ begint om 15.15 uur.
Beide ontdekorkesten duren 3 kwartier.

De Eendracht vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving muziek maken. Wij houden ons daarom aan de Covid-19 richtlijnen van de RIVM en de adviezen van onze muziekbond KNMO.

Concert
Natuurlijk willen we iedereen laten horen hoe leuk muziek maken is. Aan het eind van ons project spelen we voor jouw fans tijdens een echt concert. Dit concert is op woensdagmiddag 12 oktober. De aanvangstijd van het concert volgt nog.

Kost het geld?
De Eendracht vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om muziek te maken. Het is het gelukt om de ontdekorkesten voor een lage prijs aan te bieden. Voor slechts € 47 euro doe je mee met ‘Spelen met Muziek’ (4-7 jaar). Deelname aan het Eendracht Ontdekorkest (vanaf 8 jaar) kost € 57.

Voor ouders
Wellicht dat heeft u nog een vraag? Wij geven u graag meer informatie. Stuurt u (bij voorkeur) een mail naar muziekschool@eendrachtwezep.nl. Wij reageren altijd. U mag ook bellen met Anita van Gelder op telefoonnummer 06-40 166 963.

TacT Muziek
De Eendracht verzorgt muziekprojecten voor alle kinderen uit Wezep en Hattemerbroek. De Eendracht werkt hiervoor samen met professionele muziekcoaches van stichting TacT Muziek.

Ik wil meedoen
Leuk dat je wilt mee doen! Je kunt je opgeven door het aanmeldformulier in te vullen. Het formulier vind je door op de groene knop te klikken.