Muzieklessen worden gegeven volgens de landelijke richtlijnen voor HaFaBra Muziekonderwijs. Binnen onze muziekschool wordt lesgegeven in de volgende lesgroepen: klein koper (bugels en trompetten), zwaar koper (euphoniums en trombones), saxofoons, waldhoorns en slagwerk. Leerlingen die eenzelfde instrument bespelen zullen ingedeeld worden in een lesgroep, die op hun niveau speelt.

Muzieklessen op een blaasinstrument zijn op woensdagmiddag.
De slagwerklessen zijn op vrijdagmiddag.

De lesgelden voor het seizoen  2021-2022 zijn:

  • A-diploma €500,-
  • B-diploma €600,-
  • C-diploma €600,-
  • D-diploma in overleg

Lesgelden worden geïncasseerd in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni.

EXAMENS

Leerlingen kunnen 1 keer per jaar examen doen. Hiervoor is naast de praktische ervaring ook theoretische kennis vereist. Deze theorie wordt verweven in de praktijklessen. Leerlingen die examen gaan doen, worden ook in groepsverband in 6 theorielessen extra goed voorbereid op hun examen. De kosten hiervoor bedragen € 50,-

JEUGDORKEST

Het jeugdorkest is een orkest waarin kinderen en jongeren die net begonnen met muziek maken op een leuke en leerzame manier samen musiceren. Het orkest staat onder leiding van Henk Beens.

KOMEN KIJKEN?

Het jeugdrepeteert op de woensdagavond in IKC De Vlinder, Cotoneasterstraat 19 in Wezep. Kom gerust een keer alleen of samen met uw kind langs!

KORTING OP CONTRIBUTIE

Zolang een lid muziekles binnen de vereniging volgt, geldt een korting van 50% op de contributie van de vereniging. De contributie voor het jaar 2022 is € 27,50,- (voor een leerling € 13,75) per maand.