LET-THERE-BE-PRAISE-CONCERT

Categorieën A-orkest,Evenementen

WEZEP – Zaterdag 8 februari a.s. houdt Christelijke Muziekvereniging De Eendracht uit Wezep weer het traditionele Let-There-Be-Praise-concert. Dit concert heeft ook dit jaar weer plaats in Het Noorderlicht in Wezep.

Het Let-There-Be-Praise-concert kenmerkt zich door een overwegend religieus getinte programmakeuze. De Eendracht voert tijdens dit soort concerten ondermeer bewerkingen uit over traditionele psalmen en gezangen maar daarnaast passeren ook gospelwerken. Met deze concerten wil De Eendracht haar christelijke signatuur onderstrepen. Elk jaar ontvangt De Eendracht muzikale gasten waarmee de avond wisselend ingevuld wordt. Zo werkten in de afgelopen jaren ondermeer de groep Trinity, de zangeres Sharon Kips en gospelkoor Sign mee. Dit jaar hoopt de gospelband GROW uit Wezep haar muzikale opwachting te maken.
Ook op 8 februari zal De Eendracht een gevarieerde muziekkeuze ten gehore brengen. Zo staat er een psalmbewerking en een variatie over een gezang op het programma. Daarnaast speelt De Eendracht o.l.v. Hendry van Loo ook bewerkingen op gospel melodieën. Ook is er een aansprekende bewerking over The Lord will bless en keep you van John Rutter in het programma opgenomen.
Het Let-There-Be-Praise-concert op 8 februari in Het Noorderlicht in Wezep begint om 19.30 uur. Voor dit concert wordt € 7,50 entree gevraagd.

1 gedachte op & ldquo;LET-THERE-BE-PRAISE-CONCERT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *