CELTIC NIGHT CHR. MUZIEKVERENIGING DE EENDRACHT EN ALICE SPRINGS BAND SCHOT IN DE ROOS

Categorieën A-orkest,Concerten,Evenementen

CELTIC NIGHT

CHR. MUZIEKVERENIGING DE EENDRACHT EN ALICE SPRINGS BAND SCHOT IN DE ROOS

[WEZEP] Zaterdagavond 11 november gaven “De Eendracht” en Alice Springs band een uniek concert in de Kruiskerk in Wezep. Voor een goed gevulde zaal heeft het publiek erg genoten deze avond die in het teken stond van Keltische muziek.

De avond werd geopend met een goed klinkend slagwerkintro dat door twee jonge muzikanten op zeer muzikale manier werd gebracht.

Door het orkest werden o.a. de volgende werken gespeeld: Gaelforce, Scarborough Fair, Hymn of the Highlands en Cry of the Kelts, ondanks de zeer moeilijke technisch passages, die er heel goed uitkwamen in de diverse muziekwerken, werd er muzikaal gespeeld met een mooie klankbalans in dit prachtige orkest. “De Eendracht” met haar dirigent Gerben Pol mogen trots zijn op hun orkest dat bestaat uit vele jeugdige spelers die op hoog niveau muziek maken.

Het was een schot in de roost om de band Alice Springs band uit te nodigen voor dit concert. De Keltische muziekstijl is en was zeer toegankelijk voor het publiek. Deze band wist het publiek dan ook bijna op de stoelen te krijgen van enthousiasme. Er werden ook een aantal muziekwerken samen gespeeld met het orkest. Het orkest en band ontvingen hiervoor tot 2 keer toe een staande ovatie.

Na afloop van het concert heeft het publiek (dat in groten getale was gebleven), onder het genot van een hapje en drankje nog kunnen nagenieten van de sfeer en akoestische muziek van de Alice Springs band.

Graag wil de Eendracht alle concert sponsoren heel hartelijk danken voor hun bijdrage!

Noteer nu alvast in uw agenda:

Kerst met De Eendracht en TOG ’t Harde op zaterdag 23 december 2018 in de Kruiskerk in Wezep.

het “Valentijns Concert”, dat gehouden zal worden op zaterdag 17 februari 2018.

 

Door:

Harry Hollander

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *