De Eendracht en TacT Muziek voor talentontwikkeling van kinderen

Categorieën KingSize kinderorkest

WEZEP – Op 15 juni tekenden Muziekvereniging De Eendracht en TacT Muziek voor een bijzondere samenwerking, met als gezamenlijke doel de talentonwikkeling van kinderen in Wezep.

Het doel behelst niet alleen het stimuleren van muzikale talenten van de kinderen. Muziek heeft een positieve invloed op intelligentie en sociaal-emotionele ontwikkeling én leidt tot een positiever zelfbeeld. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit aangetoond. De Eendracht blijft steeds op zoek gaan naar mogelijkheden om een steentje bij te dragen aan de algemene ontwikkeling van kinderen in Wezep.

Samenwerking met basisscholen is er al. De Eendracht gaat nu een stap verder door het starten van een nieuwe Muziekschool met eigentijds muziekonderwijs. De Eendracht biedt daarnaast een verantwoord buitenschools podium, waar jonge muzikanten in een veilige omgeving hun levenlang kunnen blijven groeien. Ervaren musici vervullen hierbij een voorbeeldfunctie.

Door de samenwerking met TacT Muziek is kwaliteit en continuïteit gewaarborgd. TacT Muziek beschikt over een team van professionele docenten, dat werkt volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek en muziekonderwijs. Samen met Muziekvereniging De Eendracht staat TacT voor een toekomstbestendige Muziekschool Wezep!

 

Meer informatie over de opleidingen vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *