De Eendracht huldigt jubilarissen

Categorieën Nieuws

WEZEP – Muziekvereniging De Eendracht heeft tijdens haar drukbezochte nieuwjaarsreceptie op woensdag 6 januari jl. maar liefst acht jubilarissen in het zonnetje gezet. De jubilerende muzikanten ontvingen een speld en oorkonde van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). Met de oliebollen op tafel en een drankje in de hand konden alle leden en familie van de jubilarissen genieten van de huldiging en de mooie anekdotes die werden verteld. Roelof Rens ontving voor zijn 60-jarig lidmaatschap een gouden speld met 2 zirconia!

 

Rens is geen onbekende in Wezep. Eenentwintig jaar was hij voorzitter, jaren liep hij voorop als de Eendracht door de straten van Wezep marcheerde, elk instrument kan hij repareren en gastvrijheid voor de jeugd van de vereniging zijn hem en zijn vrouw Joke niet vreemd. En wie heeft er geen snert gekocht aan zijn Eendracht-kraam in het winkelcentrum? Rens speelt euphonium.

Wieske van Bekkum mocht voor haar 40-jarig jubileum als muzikant een gouden speld in ontvangst nemen. Zij is bestuurslid jeugdzaken en speelt hoorn. Drie muzikanten vierden hun 25-jarig jubileum. Dit zijn Joël Pap op trompet, Henk van de Kamp op trompet en Arno van den Ham op bugel. Zij ontvingen een zilveren speld van de KNMO. De muzikanten die hun 12½ jarig jubileum vierden zijn Rianne van Ittersum op bugel, Anouk Doornwaard op bugel en Jolanda Mijnheer op saxofoon. Zij ontvingen een bronzen speld.

Muziekvereniging De Eendracht is trots op zoveel leden die een uitmuntende staat van dienst hebben en op hoog niveau kunnen musiceren. Op 23 april staat het volgende muziekevenement op de agenda. De Eendracht zal dan samen met de vLS Korpsen een Oranjeconcert geven op het WHC-terrein in Wezep. Meer informatie kunt u te zijner tijd lezen in de regionale media en op de website www.eendrachtwezep.nl.img_3311Foto Alida Bosma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *