Geslaagde studiedag opleidingsgroepen bij De Eendracht

Categorieën Home,Nieuws

1004437_630880626929849_1229907372_n

Zaterdag 29 juni heeft muziekvereniging De Eendracht een studiedag voor muzikanten in opleiding georganiseerd. Samen plezier hebben in en met muziek stond hierbij centraal.

Om 11.30 uur startte de dag met meer dan vijftig muzikanten, allen leerlingen van CMV De Eendracht, De jong VLS, Fanfarekorps Voorst en Ons Genoegen, Heino.

Na een korte kennismaking werd er onder leiding van Hendry van Loo en Alex van Gelder een aantal nummers ingestudeerd. Tussen de repetitiemoment waren er activiteiten waardoor de muzikanten elkaar beter konden leren kennen: zo was er de gelegenheid om met elkaar te voetballen of mee te doen aan een dansworkshop.

Als afsluiting van de studiedag hebben de muzikanten met dirigent Hendry van Loo een spetterend openbaar concert verzorgd waarin de ingestudeerde werken Olympic Dream, Clock watching, Easy Pop Suite en They are coming ten gehore werden gebracht. Halverwege het programma liet de slagwerkgroep o.l.v. Alex van Gelder ook een nummer horen. Voor dit concert was een verrassend grote belangstelling wat motiverend werkte op de muzikanten.

Het succes van deze studiedag is mede te danken aan de sponsoren Boni Wezep en Cafetaria Borst die er voor gezorgd hebben dat er tussen de activiteiten door wat te eten was.

Al met al was het een zeer geslaagde dag waar met een goed gevoel op terug kan worden gekeken. Er wordt door De Eendracht sterk overwogen deze studiedag voor opleidingsgroepen tot een vaste jaarlijkse traditie uit te laten groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *